Home

Youh praktijk voor begeleiding bij verlies


praktijk voor begeleiding bij verlies

Disclaimer

disclaimer

Wat doet Youh?


Luisteren naar je pen

Schrijven nodigt je uit om stil te staan bij wat belangrijk voor je is. Gevoelens, gedachtes, emoties en herinneringen: ze zijn het waard doorleefd en beschreven te worden. Marjo Klarenbeek van Youh is gecertificeerd trainer voor Luisteren naar je pen©. In dit programma komen verschillende schrijfoefeningen en werkvormen aan bod die de inspiratie en creativiteit aanwakkeren. De ervaring van Marjo zelf is:

“Je hebt er geen talent voor nodig, het gaat om het proces, niet om het product. Iedereen die schrijft kan dus meedoen. Zelf werd ik gegrepen door schrijven, het was een ontdekkingsreis! Ik heb ervaren dat schrijven meehelpt aan het verwerken van rouw.”

De kosten voor Luisteren naar je pen zijn € 225,- voor een weekend of 6 bijeenkomsten.

Innerlijk pelgrimeren

Op weg gaan zoals een pelgrim en ontdekken wat je raakt, wat je inspireert of irriteert en waar je moedeloos en verdrietig van wordt. Als je schrijvend op reis gaat, leer je jezelf beter kennen en je herinnert wat jouw persoonlijke weg is, jouw innerlijke pelgrimage. De ervaring is dat er momenten zijn waarop je energiek de pagina’s vult maar ook momenten waarop het maar niet wil lukken. Toch zal het schrijven je steeds weer naar onbekend gebied leiden en nieuwe inzichten tonen.

De kosten voor Innerlijk pelgrimeren zijn € 225,- voor een weekend of 6 bijeenkomsten.